Toernooien

Toernooien

Komende toernooien kunt u hieronder terugvinden. 

Voor onze gebruikelijke speeldagen verwijzen wij u naar het einde van deze pagina. 

Epétanque wedstrijden en toernooien

Datum Toernooi in EPE Bijzonderheden
za 27 juli Team-toernooi

Het Mixtoernooi van 27 juli is omgezet naar een toernooi voor teams. Je mag zelf een team samenstellen, met een clubgenoot, een familielid, collega of buurman. We spelen drie wedstrijden  van 45 minuten. 

Opgave voor deelname aan het toernooi is gewenst i.v.m. de loting.

Leden: gratis
Niet leden: €2,00

De inschrijflijst ligt vanaf zaterdag 13 juli in de kantine. Mailen kan ook naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

do 1 aug Mixtoernooi Het is een open toernooi voor iedereen die graag meespeelt met de leden van Epétanque. Inschrijven 18.30 uur. Niet-leden: 2,00 euro.
do 15 aug Mixtoernooi Het is een open toernooi voor iedereen die graag meespeelt met de leden van Epétanque. Inschrijven 18.30 uur. Niet-leden: 2,00 euro.
do 29 aug Mixtoernooi Het is een open toernooi voor iedereen die graag meespeelt met de leden van Epétanque. Inschrijven 18.30 uur. Niet-leden: 2,00 euro.
za 31 aug Mix-toernooi Het is een open toernooi voor iedereen die graag meespeelt met de leden van Epétanque. Inschrijven 13.30 uur. Niet-leden: 2,00 euro.
woe 18 sept Uitwisselingstoernooi In Epe spelen op deze dag teams van JBC 't Harde, Flevoboulers en JBC Epétanque een uitwisselingstoernooi. Andere data zijn 16 oktober in 't Harde en 13 november in Swifterbant. 
za, 28 sept ALV en ................  LEDEN EPÉTANQUE RESERVEER DEZE DAG IN DE AGENDA 

 

Overige wedstrijden en toernooien in de regio Oost (2024)

 

Onze speeldagen

Wij spelen op woensdagmiddag oefenpartijtjes (aanvang 14.00 uur). Op donderdagavond (aanvang 19.00) en op zaterdagmiddag (aanvang 14.00 uur) zijn er geregeld georganiseerde wedstrijdjes of toernooien (zie het schema hierboven). Kom een keer kijken en/of speel met ons mee. Wanneer u mee wilt spelen vragen wij een kleine bijdrage van 2 euro. 

 

Free Joomla templates by Ltheme