Mededelingen

Jeu de Boules Club (JBC) Epétanque heeft 10.000

euro gekregen van de Rabobank.

De Rabobank viert dit jaar haar 125-jarig bestaan. Om dat te vieren, geeft de bank 125.000 euro aan verenigingen in de regio met een duurzaamheidsproject of -initiatief. Een mooi cadeau van de Rabobank aan de samenleving!

Het plan van JBC Epétanque om een duurzaam clubhuis te bouwen paste goed bij deze actie. Het project is nog in de voorbereidingsfase, maar met een aantal enthousiaste vrijwilligers zijn al belangrijke stappen gezet. Onze aanvraag bij de bank werd goedgekeurd en op 29 mei ontving JBC Epétanque een cheque van 10.000 euro van Rabobank-medewerker René Steunenberg. Rob van der Waals, nam de cheque in ontvangst. Onze grote dank daarvoor natuurlijk. Er is nog veel werk te doen voor het nieuwe clubgebouw, en de bijdrage van de Rabobank is daarom een mooie steun.

 


De statuten kunnen via de volgende link worden gevonden : Statuten JBC Epétanque


Wij spelen op woensdagmiddag oefenpartijtjes (aanvang 14.00 uur). Op donderdagavond (aanvang 19.00) en op zaterdagmiddag (aanvang 14.00 uur) zijn er geregeld georganiseerde wedstrijdjes of toernooien (zie ons speelschema). Kom een keer kijken en/of speel met ons mee. De eerste maand kunt u gratis kennis maken met onze sport. 

Speelt u al jeu de boules en u wilt meespelen bij Epétanque dan vragen wij een kleine bijdrage van 2 euro. 


  

Weerbericht voor Epe

Free Joomla templates by Ltheme