Nieuwe leden 

Wij verwelkomen graag nieuwe leden. Dit betekent niet dat u gelijk lid moet worden wanneer u kennis wil maken met jeu de boules. Wij zouden het erg fijn vinden wanneer u eerst een keer met ons mee wilt spelen. U kunt dan zelf ontdekken dat er veel meer in het spel zit dan u op het eerste moment zou denken. 

- Jeu de boules is niet een balletje gooien, maar een uitdagende en strategische sport

- Jeu de boules kun je het hele jaar door spelen, gezond in de buitenlucht

- Jeu de boules is voor alle leeftijden,

- Jeu de boules spelen is ook contact maken met anderen en vooral veel gezelligheid 

Om het helemaal makkelijk voor u te maken, u kunt een maand lang gratis bij ons meespelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het materiaal want dat hebben we voldoende voor handen.  

De woensdagmiddagen (14.00 uur) zijn het meest geschikt om kennis met ons en het spel te maken. En wilt u niet alleen komen, maar met vrienden, kennissen of familie dan kunnen we wellicht een speciale sessie organiseren op een dag en tijdstip die u goed uitkomt. Wij zorgen dan voor boules en de begeleiding.

 

 

En dan ... wilt u lid worden.... Belangrijk is dan om te weten dat onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). De bond maakt een onderscheid in senior leden (18 jaar en ouder) en junior leden. Junior leden krijgen een jeugdlicentie, senioren leden krijgen een seniorlicentie. De licentie is nodig voor competities, kampioenschappen en toernooien bij andere bij de NJBB aangesloten verenigingen.

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de contributie voor 2023, verwijzen wij naar ons e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook deze link gebruiken.

Een leuk introductiefilmpje kunt u vinden op https://www.youtube.com/watch?v=WEl5wMtiYIg