Afdrukken

 

JBC Epétanque

Bij JBC Epétanque spelen wij pétanque, of eigenlijk jeu de boules, zowel in competitieverband als recreatief. De sport is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en de vereniging biedt daartoe alle mogelijkheden. 

De locatie

Aan de rand van Epe ligt in de wijk “de Vegtelarij” een mooi park. In dit park vinden we de speelaccommodatie van de Jeu de Boules Club Epétanque. Geheel beschut in het groen hebben de leden van de Pétanque vereniging hun eigen speelbanen mogen aanleggen. Het resultaat met 30 banen, een kantine en groot terras mag er zijn.

De vereniging JBC Epétanque

De leden van de vereniging vormen een gezellige groep, die op verschillende dagen in de week samen voor het onderhoud van de banen zorgen, maar ook in een goede en geanimeerde sfeer samen Jeu de Boules spelen, voornamelijk recreatief maar er wordt ook op regionaal wedstrijdniveau gespeeld. Een leuk promotioneel item kunt u vinden in een video van de Stentor

JBC Epétanque is er voor iedereen, maar we vinden het speciaal belangrijk om eenzaamheid bij mensen aan te pakken. Voor vele leden is onze vereniging een belangrijke factor in hun leven om anderen te ontmoeten. 

Kennismaken

Epétanque spelen op woensdagmiddag (aanvang 14.00 uur of 13.15 in de winter) en donderdagavond (aanvang 19.00) oefenpartijtjes. Op zaterdagmiddag (aanvang 14.00 uur of in de winter 13.15) zijn er meestal georganiseerde wedstrijdjes of toernooien. Wees welkom wanneer u een keer wilt komen kijken of wanneer u mee wilt spelen, iedereen is welkom.

Voor vragen, inlichtingen en/of opmerkingen mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat u niet weerhouden om naar ons toe te komen en mee te genieten van de sfeer en de sport. 

JBC Epétanque,
Leenhofweg 27
8161 ZM   Epe

De vereniging Epétanque is aangesloten bij de NJBB, de officiële bond m.b.t. het pétanquen of jeu de boulen in Nederland.